Verkoop advies

Een kleine investering die zich terugverdient met een snelle verkoop van je huis.

Slim Verbouwen adviseert je graag op welke wijze je huis het best in de markt kan worden gezet tegen geringe kosten. Marketing is niets anders dan net even iets ‘Slimmer’ te zijn. We geven je graag wat tips.


Verkoop advies

Het verkopen van je huis is niet alleen de verantwoordelijkheid van je makelaar. Zelf speel je ook een rol, omdat jij als geen ander de sterke en zwakke punten van je huis kent.

Technisch rapport

De koper van het huis zal hoogstwaarschijnlijk een technisch rapport laten uitvoeren. De kosten van de ‘urgente’ reparaties worden vaak iets te hoog ingeschat om zodoende de nieuwe koper(s) niet te belasten met nog hogere kosten. In deze fase van onderhandelingen, waarbij je huis net ‘onder voorbehoud’ is verkocht, zit je niet te wachten op wederom een onderhandeling met de eventuele kopers. Deze duren doorgaans onnodig lang, waardoor overige geïnteresseerden wellicht al een ander pand op het oog hebben.
Advies: breng de gebreken in een vroeg stadium in kaart en zorg tijdig dat alles is verholpen. Slim Verbouwen heeft een netwerk van zelfstandige vakmensen voor snelle en relatief goedkope oplossingen. Op deze wijze ben je verzekerd van reële kosten en minder stress in deze hectische periode. Geeft wel zo’n prettig gevoel.

Copyright © 2013 Slim Verbouwen - Deze site is gemaakt door Rolf | VC Beeldende Communicatie