Over ons

Daniël Wurms

Creatief bouwer

In de afgelopen jaren heb ik naast mijn ‘gewone’ werk privé vier huizen verbouwd, om uiteindelijk te kunnen wonen waar we nu wonen. Een weliswaar lang en omslachtig traject maar met een zeer bevredigend eindresultaat.

We hebben goede en slechte aannemers gekend,en in ieder geval voldoende leergeld betaald om precies te weten welke fouten je als particulier kunt maken. Als professioneel ‘hobbyist’ ben je uiteraard altijd welkom om bij vrienden je kennis te delen en helpen met doorgaans ingewikkelde vraagstukken, waarbij deskundigheid en onafhankelijk advies van essentieel belang is. In de afgelopen jaren heb ik mij dikwijls verwonderd, hoe het kan zijn dat mensen die verbouwen een groot budget bij een aannemer neerleggen, in de hoop dat het allemaal wel goed komt. In vele gevallen gaat het ook goed, maar er had ook flink bespaard kunnen worden, door gewoon net even ‘iets slimmer’ te zijn.

Als we dat hadden geweten dan….hoor je regelmatig bij particulieren die onvoorbereid aan een verbouwing begonnen. Resultaat: qua gevoel een 7 op een schaal van 10, kansen laten liggen en onnodig veel stress, terwijl je wel de hoofdprijs hebt betaald.

Verbouwen in het algemeen is mij met de paplepel ingegoten en ik weet dan ook uit ervaring welke specialismen je wel en niet moet uitbesteden. Een architect inhuren bijvoorbeeld is een kostbaar traject als je niet geheel weet wat je wilt. Op het moment dat je hier al concreet weet wat je wilt, scheelt het al gauw veel geld.

Een verbouwing kan echt leuk zijn, mits je goed bent voorbereid. Het realiseren van iemands dromen en creatieve oplossingen verzinnen (waar niemand aan denkt) binnen de grenzen van het budget, vind ik een fantastische ‘job’ om te mogen uitvoeren.

Met veel passie, creativiteit en slimme oplossingen heb ik eind 2013 de stap genomen om hier mijn professie van te maken.

Daniël Wurms

Slim Verbouwen in een notendop

Slim Verbouwen is een servicegericht adviesbureau om huiseigenaren te ondersteunen in hun gehele (of gedeeltelijke) bouwproces.
Je droomhuis creëren is makkelijk zolang geld geen rol speelt. Maar ook met een bepaald budget! Met een doordacht plan en een goede voorbereiding is het mogelijk om vele doelstellingen en wensen te realiseren.
Wij helpen om gerichte offertes op te vragen en de juiste partij te selecteren voor een efficiënt verloop van het bouwproces.

Verbouwen is vooruitzien. Dan zijn er niet die veelgehoorde tegenvallers en onvoorziene kosten. En dan is verbouwen leuk!

Slim Verbouwen kent verschillende services, variërend van totale ontzorging tot deelservices waarvoor alleen specifieke hulp/kennis noodzakelijk is.

Waarom voor ons kiezen?

Wij hebben veel ervaring met alle stappen in het verbouwingen-proces, gaan voor kwaliteit en zorgen dat u het maximale uit uw budget haalt

  • Ideeën
  • Bouwplannen
  • Slim inkopen
  • Verkoopklaar advies

Reacties

  • Als vriend hebben we Daniël gevraagd met ons mee te denken. Resultaat; meer kunnen realiseren met hetzelfde budget in vergelijking tot eerdere offertes van aannemers. Creatief met ideeën en uiteindelijk veel meer voor minder, dus ook: slim onderhandeld. Geen stress en iedere dag als we binnenkomen nog steeds het wauw-effect. Bedankt Daniël!

    Carmen de Oude

Copyright © 2013 Slim Verbouwen - Deze site is gemaakt door Rolf | VC Beeldende Communicatie